Thumbnail
Comedy Night - 11 juli 2018

Deuren 19u00 - Aanvang 20u00 - Kaarten €13,00

Dit jaar presenteren we 3 namen op onze comedy night. Manu Moreau(MC), Kjen Descheemaeker en Johnny Trash. De deuren openen om 19u en de show start om 20u00. Kaarten zijn beperkt en verkijgbaar bij café Klein Verlet of bij iemand van het bestuur.

Thumbnail
MANU MOREAU - MC

Manu … Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit. Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen. Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel. Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde. Droge humor met een donker kantje.

Thumbnail
KJEN DESCHEEMAECKER

Kjen Descheemaecker is comedian, maar ook Vlaams Kampioen Beatbox. Hij combineert zijn beatboxtalent met herkenbare humor en brengt het publiek van de ene naar de andere verbazing. Eind 2016 werd zijn werk bekroond met een plaats in de Halve Finale van de Radio 2 Humorklas en was hij te zien in Belgium's Got Talent. Sindsdien reist hij heel Vlaanderen en Nederland rond om het publiek te overdonderen met zijn vocale kunsten en snelle humor.

Thumbnail
JOHNNY TRASH

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en Rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. Enkel gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch. Zonder moeite speelt de sympathiekste Vlaamse cowboy elk dak van elke zaal. Ambiance verzekerd!